Het Kastanjerrr Theaterfestival was een succes!

In de Leidse Schouwburg met als thema: Ruimte

UPDATE: Bedankt aan iedereen die tijdens de herfstvakantie naar de Leidse Schouwburg is gekomen om met ons het Kastanjerrr Theaterfestival te beleven. Het was een erg leuke week vol workshops, mooie voorstellingen en veel prachtige knutselwerkjes. Zonder jullie was het nooit zo'n feest geweest!

 

Theatervoorstellingen inspireren kinderen over ruimtereizen en ruimte voor fantasie. De komende maanden is er van alles te beleven voor jonge en oudere kinderen, én hun ouders, grootouders, verzorgers, in de Leidse Schouwburg! In de herfstvakantie (woensdag 20 tot en met zondag 24 oktober) staat Kastanjerrr op het programma, geheel in het teken van het thema ‘Ruimte’.

Astronauten, ruimtevluchten, ruimte voor fantasie en een ontdekkingsreis naar doorgaans geheime ruimtes van het theater, alles komt aan bod tijdens Kastanjerrr. Op woensdagochtend 20 oktober kunnen kinderen een theaterworkshop door het Nationaal Jeugd Musical Theater of een dansworkshop door Het Nationale Ballet volgen. Woensdagmiddag kunnen kinderen en hun familie mee op een gratis Ontdekkingstocht, achter de schermen, dwars door de Leidse Schouwburg. Op donderdag 21 en zondag 24 oktober staan er twee bijzondere jeugdvoorstellingen gepland, op vrijdag 22 oktober een klassiek celloconcert speciaal voor kinderen.

Kijk voor meer informatie op de Kastanjerrr pagina.