Een nieuwe site!

Ja, je zit goed! Dit is de nieuwe site van de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Ondanks dat we live zijn, zullen we de komende weken elke dag nog optimaliseren en meer informatie toevoegen aan de website, als je het dus nu nog niet kan vinden, check het dan later nog eens.

Toegang tot je kaarten of digitaal tegoed? Registreer met het e-mailadres waarop je de kaarten gekocht hebt. Kies voor registreren, ook als je al een account had. Heb je je al geregistreerd in ons nieuwe systeem met een koppelcode? Klik dan op aanmelden.

Registreer hier!

Wat is nieuw?

 • Een nieuw design, gebaseerd op de theaterervaring. Je zit in een donkere zaal en kijkt naar een artiest die in de spotlight staat. Daarnaast komen de rondjes natuurlijk ook terug in ons logo.
 • Het kaartverkoopsysteem is ook nieuw: TicketMatic. Hierdoor is ook de bestelomgeving anders dan je van ons gewend bent.
 • Als je een serie wilt bestellen met korting op de kaartprijs, bestel je de gehele serie in één keer en kies je daarna de voorstellingen of concerten. De korting wordt niet automatisch berekend over losse voorstellingen en concerten.
 • In de menubalk vind je Favorieten. Geef de voorstellingen en concerten die je interessant vindt een hartje en bekijk jouw overzicht van Favorieten. Klik op het winkelmandje om direct naar bestellen te gaan.
 • Digitaal tegoed is nu in te zetten middels een vouchercode. Je kunt deze code eventueel ook aan iemand anders geven. Kies bij betaling voor ‘Gebruik je digitaal tegoed’ en vul je code in. Je vindt de code in je Mijn Theater account.

Veelgestelde vragen

 • Waarom een nieuwe website en een nieuw kaartverkoopsysteem?

  Om je zo goed mogelijk te informeren op onze website over onze voorstellingen, je te inspireren met de programma’s die we bieden, en om je veel meer te vertellen over de achtergronden van theater en onze voorstellingen, lanceren wij een nieuwe website. Een website die klaar is voor de toekomst. Kaarten bestellen wordt makkelijker en fijner.

 • Hoe moet ik inloggen?

  In de menubalk klik je op ‘Inloggen’. Door de nieuwe systemen moet je je eerst opnieuw registreren, ook als je al een account had. Vul het e-mailadres in waarmee je kaarten bestelt en bedenk een wachtwoord. Klik op registreren en vul daar de code in die je in je e-mail hebt ontvangen. Geen e-mail? Check je ongewenste e-mail inbox. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op registreren. Als je geregistreerd bent, kun je inloggen door bij aanmelden je e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

 • Zijn mijn huidige e-tickets en kaarten nog geldig?

  Heb je kaarten gekocht aan de balie of de kaarten op laten sturen? Deze blijven gewoon geldig. Wel krijg je nieuwe e-tickets voor de voorstellingen en concerten van aankomend seizoen. We verwachten eind augustus een mail te sturen met daarin een link naar je nieuwe e-tickets. Ook kun je altijd je eigen kaarten bekijken en downloaden in je account. Klik op inloggen en registreer je met het e-mailadres waarop je kaarten hebt besteld.

 • Waar vind ik alle informatie?

  Op zoek naar informatie over bijvoorbeeld parkeermogelijkheden, verschillende rangen, kaarten annuleren of de openingstijden? Ga via het menu naar Bezoekersinformatie. Kun je niet vinden wat je zoekt? Wellicht staat jouw vraag bij de Veelgestelde vragen of klik op ‘Zoeken’ in de menubalk en typ het onderwerp van jouw vraag.

Afbeeldingen nieuwe website: