Steun ons

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal mogen rekenen op steun van veel betrokken partners: Musketiers, subsidiënten, fondsen, bedrijven, Bondgenoten, Vaandeldragers en donateurs. Wij zouden geen kunst en cultuur kunnen brengen zonder een groot aantal partners die ons een warm hart toedragen. Hun steun is van onschatbare waarde voor de realisatie van onze programmering. Als stichting hebben wij een ANBI status.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op via bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of via vaandeldragers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Ook kun je bellen tijdens onze openingstijden op 071 516 3881.

  • Openingstijden kaartverkoop

    Op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur zijn we telefonisch bereikbaar op 071 516 3881 en is de balie (Breestraat 60) geopend. Op feestdagen zijn wij alleen rondom voorstellingen of concerten geopend.

Partner worden

Ook als organisatie kun je ons steunen met een zakelijke donatie. Partner worden? Neem contact op met Monique Aalbers via moniqueaalbers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.