Steun ons

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal mogen rekenen op steun van veel betrokken partners: Musketiers, subsidiënten, fondsen, bedrijven, Bondgenoten, Vaandeldragers en donateurs. Wij zouden geen kunst en cultuur kunnen brengen zonder een groot aantal partners die ons een warm hart toedragen. Hun steun is van onschatbare waarde voor de realisatie van onze programmering. Als stichting hebben wij een ANBI status.

Bondgenoten & Vaandeldragers

Wil jij ons steunen om ervoor te zorgen dat wij elk jaar weer een inspirerend theater- en concertseizoen kunnen neerzetten en het bezoek aan theater voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken? Word Bondgenoot of Vaandeldrager en profiteer van allerlei voordelen.

Bondgenoten beeldmerk

€ 60 per jaar

Bondgenoot voordelen

  • Bestel eerder je kaarten voor het nieuwe seizoen, dit geldt ook voor bijboekingen gedurende het seizoen.
  • Je krijgt één vrijkaart voor de seizoenpresentatie of een alternatief evenement.
  • Bij je bestellingen worden geen administratiekosten en eventuele annuleringskosten in rekening gebracht.
Vaandeldrager beeldmerk

€ 250 per jaar

Vaandeldrager voordelen

  • Bestel als eerste je kaarten voor het nieuwe seizoen, dit geldt ook voor bijboekingen gedurende het seizoen.
  • Je krijgt twee vrijkaarten voor de seizoenpresentatie of een alternatief evenement.
  • Bij je bestellingen worden geen administratiekosten en eventuele annuleringskosten in rekening gebracht.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op via bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of via vaandeldragers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Ook kun je bellen tijdens onze openingstijden op 071 516 3881.

  • Openingstijden kaartverkoop

    Op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur zijn we telefonisch bereikbaar op 071 516 3881 en is de balie (Breestraat 60) geopend. Op feestdagen zijn wij alleen rondom voorstellingen of concerten geopend.

Partner worden

Ook als organisatie kun je ons steunen met een zakelijke donatie. Partner worden? Neem contact op met Monique Aalbers via moniqueaalbers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.