Compilatie beeldmateriaal van de bijboekingen

Bijboekingen!

Met Mart Hoogkamer, Angry Young Men & Nicole Beutler

We hebben nieuwe bijboekingen voor volgend seizoen!

Uiteenlopende muziek in oktober

Op 18 en 19 oktober trapt de Nederlandse volkszanger en ras-entertainer Mart Hoogkamer zijn gloednieuwe theatertour af met de première in de Leidse Schouwburg. Zijn voorstelling Met een lach en een traan… is een feel good show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals She Believes In MeHurtAll By Myself en Unchained Melody en daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

De voorstelling Angry Young Men van Wat We Doen gaat over de veiligheid van de samenleving versus de moeite die de samenleving moet doen om jongeren in veiligheid te laten opgroeien. In een spannende combinatie van rap en theater voeren twee jongens een aangrijpend gesprek met hun moeders. Kom op 20 oktober naar deze bijzondere voorstelling in de Stadsgehoorzaal.

Inspirerende dans in november

Na het succes van de gelauwerde dansopera 8: METAMORPHOSIS komen choreograaf en beeldend theatermaker Nicole Beutler en haar team met een nieuwe unieke totaalervaring: GINKGO. Op 4 november nemen nemen vijf dansers, een thereminist en het koor van Consensus Vocalis afscheid van de wereld zoals we die kennen. Laat je meenemen in deze oefening van de toekomst op zoek naar ruimte voor nieuwe perspectieven!