Foto: Jochem Myjer - Net alsof
FOTO: © Ester Gebuis

Jochem komt naar Leiden!

We zijn super blij om te mogen aankondigen dat onze eigen Jochem Myjer komend seizoen naar de Leidse Schouwburg komt met zijn nieuwe voorstelling Net alsof! De voorstellingen zullen plaatsvinden op maandag 3 juni en dinsdag 4 juni 2024. De verkoop start op 30 juni om 13.00 uur.

Over Net alsof

Jochem schreef onderstaand berichtje aan zijn publiek:

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Secure Smart Tickets

Omdat Jochem net als veel andere cabaretiers faliekant tegen doorverkoop van kaarten is en de oneerlijke handel en woekerprijzen die ermee gemoeid zijn, gaan de kaarten net anders in verkoop dan je van ons gewend bent. De kaarten worden verkocht als extra beveiligde tickets: Secure Smart Tickets. LET OP! Zorg dat je de Ticketmatic app hebt gedownload voor de start kaartverkoop zodat je snel door kan met de rest van het bestelproces. Lees hier meer over Secure Smart Tickets.