Ronald Goedemondt - Met knielende knikjes

Nieuwe voorstellingen!

Nog meer Juf Roos, Ronald Goedemondt en ook Joris Luyendijk.

Er zijn weer een aantal leuke voorstellingen aan ons programma toegevoegd. Vanaf nu kun je kaarten kopen voor het Theatercollege Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes van Joris Luyendijk.  En Ronald Goedemondt en Juf Roos spelen wegens groot succes een extra voorstelling! Dus was je de vorige keer net te laat? Grijp dan nu je kans!

In Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes neemt Joris Luyendijk de wereld van hem en zijn klassegenoten scherp en met zelfspot onder de loep. Joris’ verhaal rekent af het comfortabele idee dat achtergrond en sociale klasse geen rol spelen in ons polderland én is een inspirerend pleidooi voor een nieuwe kijk op leiderschap.

Juf Roos gaat op woensdag 28 december niet één, niet twee, maar drie keer op avontuur! Omdat de voorstellingen van 14.00 en 16.00 uur zo snel waren uitgekocht is er nu een voorstelling bijgekomen om 12.00 uur. Samen met Gijs maakt Juf Roos zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan, maar dan gebeurt er iets ergs met de molen. Lukt het ze om de molen op tijd in orde te krijgen?

Begin november stond Ronald Goedemondt in een uitverkochte Leidse Schouwburg. Dit was zo’n succes dat hij in mei nog eens terug komt met dezelfde voorstelling. De verkoop voor deze voorstelling start op 13 december, we verwachten dat het snel gaat dus wees er snel bij! In Met Knielende Knikjes sluipen er grotere thema’s het kleine wereldje van Ronald Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt uit zijn voorstelling.