Campagnebeeld Saman Amini

Bijboekingen!

Wegens groot succes komen Johannes Leertouwer, Merijn Scholten en Saman Amini nóg een keer bij ons spelen.  Was je de vorige keer net te laat? Pak dan nu je kans en koop snel kaartjes!

Johannes Leertouwer rondde na vier jaar zijn onderzoeksproject naar de uitvoeringspraktijk van Johannes Brahms af. Maar omdat Leertouwer geen genoeg kan krijgen van de muziek van Brahms – en wij ook niet! – leidt hij nog één keer, speciaal voor ons in Leiden, zijn orkest in de warme en romantische muziek van Johannes Brahms.

In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens. Muzikaal, snel en heel grappig.

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. In Saman Amini’s Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.