kerstsfeer met passe-partout

Gun iemand een theater passe-partout!

Een jaar lang gratis naar alle voorstellingen en concerten in de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal! Wie gun je dat nou niet?! Tot 8 januari doen we een actie en geven we één passe-partout voor twee personen weg aan iemand die dat volgens een ander heel erg verdient. De winnaar wordt op 13 januari bekendgemaakt via onze social media!

Omdat we het liefst IEDEREEN een heel jaar vol met het mooiste gunnen, namelijk theater en (klassieke) muziek, hebben we bedacht om dit door middel van een liefdevolle gunactie tijdens de feestdagen symbool te laten staan voor deze boodschap.

Vanaf 19 december 2022 tot en met 8 januari 2023 kunnen Leidenaren en cultuurliefhebbers uit de hele regio een ander een passe-partout gunnen. De meest originele inzending wint, en het is helemaal aan de inzender in welke vorm en op welke manier dit gedaan wordt: een originele foto, tekst, lied, video, gedicht… zolang het gaat om het gunnen van een passe-partout voor een ander. Want daar draait het om bij de feestdagen: lief zijn voor elkaar!

Winnaars gefeliciteerd!

De winnaar is bekend! Bekijk de uitreiking op sociale media via Instagram of Facebook.

Meer informatie