Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Ellen Simons
Coördinator Sales & Events
Vincent van der Voort
Account- en Eventmanager
Lotte van Rhijn
Account- en Eventmanager
Vraag een offerte aan

Organiseer een event

De twee historische evenementenlocaties met meerdere zalen in het historisch centrum van Leiden, voorzien van alle moderne gemakken, zorgen dat elke bijeenkomst een beleving is voor u en uw gasten.

English information?

Would you like some more information about hiring our halls for your event? No Problem! You can find more information in our English brochure. Feel free to ask any questions you might have by sending an e-mail to sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Read more!

Award Meeting Review

Beste XXL Locatie van Zuid Holland

Met een reviewscore van 9,3 zijn wij heel trots de tweede prijs bij de Provincieaward voor Beste XXL Locatie van Zuid-Holland in ontvangst te mogen nemen. Heel veel dank aan al onze opdrachtgevers voor het achterlaten van een review en voor de fijne samenwerking. Ook komend jaar streven we er naar om de 9’ens en 10-en te blijven verdienen met onze service en professionele bedrijfsvoering. We kijken uit naar alle mooie evenementen, congressen en bijeenkomsten in 2024.

foto FIGON congres

Whitepaper

Hoe techniek het verschil kan maken

Maakt u van uw evenement ook een beleving? Lees in de whitepaper aan welke technische pijlers u moet denken bij het organiseren van een groot evenement om zo de beleving naar een hoger niveau te tillen!

Foto Samen om tafel om evenement te bespreken.

Uw evenement

Alles is bespreekbaar

Uw event bij ons organiseren? Langskomen voor een bezichtiging? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via: 071 516 2433 of sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Bereikbaarheid en parkeren

Op de kaart hieronder ziet u onze gebouwen en de dichtstbijzijnde parkeergarages. Meer weten over de bereikbaarheid van onze gebouwen en het parkeren in Leiden? Klik hier.