Vacatures beschikbaar!

Verhalen samen brengen. Dat is waar wij bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal voor staan. Samen vormen de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal plekken waar je geïnspireerd wordt. We brengen verhalen samen in cabaret, toneel, klassieke en moderne muziek, dans, congressen en evenementen.  

Zou jij een onderdeel willen zijn van het team van de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal? Goed nieuws! Wij hebben verschillende vacatures!

Vacature Senior Marketeer

Het team programmering & marketing van de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal is per direct op zoek naar een (senior) marketeer (m/v/x) met de focus op online marketing voor 32 – 36 uur per week. We zijn op zoek naar een ondernemende marketingprofessional met een scherp oog en interesse voor zowel de operationele als strategische aspecten van het vak. Voor meer informatie over deze functie klik hier.

Vacature Educatie, Participatie en Publiekswerk

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker Educatie, Participatie en Publiekswerk (m/v/x) voor 32 uur per week. Als medewerker educatie, participatie en publiekswerk ben je de verbindende schakel tussen ons theater en de maatschappij. Je draagt bij aan de totstandkoming van een passend cultureel aanbod dat geschikt is voor onder andere scholen en maatschappelijke instellingen. Voor meer informatie klik hier.

Stagevacature marketing & communicatie

Het team programmering & marketing van de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal is op zoek naar een nieuwsgierige en initiatiefrijke stagiair(e) marketing & communicatie (m/v/x) voor 36 uur per week. Wil jij vanaf februari 2024 werken in een creatieve wereld waar je alles kunt leren over het marketing- én het theatervak? Lees dan hier snel verder!