illustratie van kastanjers in herfstthema

Kastanjerrr Theaterfestival voor kids

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent dat het tijd is voor de zesde editie van het Kastanjerrr Theaterfestival. Heb je nog geen plannen voor de herfstvakantie? Dan hebben we goed nieuws! In de Leidse Schouwburg is er een super leuk programma waarop je elke dag van de week iets kan beleven. Van voorstellingen tot workshops en heel veel randprogrammering! Kom, werk, kijk en doe mee!

Het Kastanjerrr Theaterfestival is een gezellig en actief festival voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Rondom de voorstellingen kun je kleuren, knutselen, puzzels maken en nog veel meer!

Er zijn ook twee gratis voorstellingen waar je naartoe kan komen. In het Jeugd Theatercollege (8+) op maandag 16 oktober leer je van alles over werken in het theater en kun je al je vragen stellen. Kom zing en beweeg je liever mee? Kom dan naar de Workshop & Voorstelling van De Geheime Sleutel van Gershwin op vrijdag 20 oktober.

Of doe op vrijdagmiddag mee met een workshop Dans gegeven door het Nationale Ballet en sta zelf op het toneel van de Leidse Schouwburg!

Kastanjerrr Theaterfestival duurt van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Kom jij ook?