Seizoen 23-24 Website Banner 2

Start kaartverkoop seizoen 23-24

De kaartverkoop is gestart! We zijn heel blij met het programma voor volgend seizoen. Het zit vol oude bekende waar we al veel van houden én nieuwe gezichten die klaar staan onze harten te veroveren.

illustratie van vijf mensen met ingewikkelde onderlinge relaties en verbanden

Verhalen Samen Brengen

Thema's in de programmering

Verhalen samen brengen! Dat is onze missie. Maar welke verhalen bieden we een podium? Welke verhalen zijn zo urgent dat ze verteld móeten worden? We willen openstaan voor verschillende verhalen, voor diverse makers én voor een inclusief publiek. De verhalen die we samen brengen zijn verhalen van makers, maar ook van jou, de bezoeker en van de wereld om ons heen. We brengen ze in verschillende thema’s en dwars door alle genres heen. Eén ding is zeker: alles wat bij ons op het programma staat, is er met een reden.

campagnebeeld 23-24

Campagnebeeld 2023-2024

Ontmoet Merel

Op de cover van onze nieuwe brochure staat Merel van der Kruk, gefotografeerd door Sophie Mylou. Onze collega (en tevens kunstenaar) Feline Wigman heeft hier een illustratie aan toegevoegd. Met dit beeld willen we je laten zien hoe theater je omarmt, meevoert en je creatieve geest uitdaagt. Theater geeft je kleur!

Bondgenoten beeldmerk

Steun ons!

Word Bondgenoot

Wil jij als eerste de kans om kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen én alle bijboekingen? Uitgenodigd worden voor de seizoenspresentatie, geen administratie- of annuleringskosten betalen? Word dan Bondgenoot of Vaandeldrager! Door jouw bijdrage van € 65 per jaar help je ons om elk jaar weer een inspirerend theater- en concertseizoen te kunnen neerzetten en het bezoek aan theater voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken.

twee personen kijken samen

Wie ontmoet jij in het theater?

TheaterBuddy

Ben je een theaterliefhebber, maar heb je geen zin om alleen naar een voorstelling te komen? Dan hebben we goed nieuws. Speciaal voor jou hebben we Theater Buddy voorstellingen! Iedereen die een Theater Buddy kaart koopt voor een van de geselecteerde voorstellingen, krijgt een plek in dezelfde Baignoire. Zo ontmoet je vanzelf andere bezoekers die ook alleen zijn gekomen en kun je samen van de voorstelling genieten. Baignoire B wordt omgedoopt tot Buddy Baignoire, waardoor er zestien Theater Buddy plekken zijn per voorstelling.

Foto Bis! Bis! Bis! in tekstwolken

Koop de serie!

BisBisBis!

Bis! Bis! Bis! is wat je roept als je méér wilt aan het einde van een voorstelling. Nog meer mooi toneel dat inspireert, alarmeert en reflecteert. En dat van de BIS-gezelschappen: de gesubsidieerde makers en organisaties die bekendstaan om hun hoge artistieke en inhoudelijke kwaliteit, maatschappelijke waarde en vernieuwingszin.
We bieden je daarom BisBisBis!-korting. Vanaf drie Bis-voorstellingen krijg je € 5 korting per voorstelling. Let op! Bestel de voorstellingen als serie, als je de voorstellingen los in je winkelmandje plaatst, kan de korting niet verrekend worden.

scènefoto acteurs treurdier

Koop de serie

Treurdier-combi

Circus Treurdier is een Amsterdams makerscollectief van absurd, filosofisch en muzikaal theater, televisie en film. Makers van het collectief zijn o.a. Peter van Rooijen (Liefde, dood & taart). Bij aankoop van beide voorstellingen van (makers van) Circus Treurdier, krijg je € 5 korting per voorstelling! Bestel de Treurdier-combi in één keer als serie en profiteer van de korting.

Nieuwsbrief: mis niets!

Ook tijdens het seizoen boeken we toffe voorstellingen en concerten bij! Cabaretiers en musici die een extra tournee houden, of voorstellingen die je niet mag missen vanwege hun actualiteit. Blijf op de hoogte van deze bijboekingen en van het laatste nieuws, zodat je altijd op tijd kaarten kunt bemachtigen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Via de website kun je je aanmelden en een keuze maken welke (genre)mails je wel of niet wilt ontvangen.