Schilderij Karaneh Hadad

Exposities in de Stadsgehoorzaal

Vanaf vandaag hangt op de muren van de gang rond de Grote Zaal in de Stadsgehoorzaal een nieuwe kleurrijke expositie van Karaneh Hadad.

Karaneh Hadad is een in Nederland gevestigde kunstschilder die ervan houdt om de schoonheid van de wereld te ontdekken en te herleven door de scènes die ze gezien heeft op haar canvas vast te leggen. Vanwege haar afkomst zie je ook veel Iraanse architectonische vormen vanuit het Midden-Oosten terug die een grote invloed hebben op haar visie. De pracht van de Nederlandse natuur met al haar mooie bloemen hebben een enorme impact op het werk van haar als kunstenaar.

Kunst voor een goed doel

Karaneh Hadad begin met vrijwilligerswerk in Afghanistan en zag daar hoeveel kinderen nog moeten werken om aan hun basisbehoefte te kunnen komen. Daarom begon ze haar stichting BetterLifeForKids. In samenwerking met De Bakkerij, een van de oudste goede doelen van Leiden, en enkele kerken haar schilderijen te koop aan. Al de inkomsten van haar schilderijen komen ten goede aan haar stichting BetterLifeForKids.

Kom tot eind september kijken naar de tentoonstelling in de rondgang van de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal.

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en tijdens voorstellingen*.

 

* Let op: Eind juli en begin augustus is de Stadsgehoorzaal gesloten in verband met de zomervakantie.