Benefietvoorstelling Jochem Myjer uitverkocht

Speciaal voor Stichting Wakker Worden Wakker Worden speelt Jochem Myjer op 4 december in de Leidse Schouwburg een benefietvoorstelling van zijn nieuwe voorstelling Net alsof Binnen no time was de voorstelling uitverkocht!

Jochem speelt deze avond de try-out van zijn nieuwste voorstelling, Net alsof! De kaartprijzen zijn flink hoger dan normaal. Voor het goede doel dus. Alle verdiensten van Jochem uit deze benefietvoorstelling worden overgemaakt naar de Stichting Wakker Worden Wakker Worden. Deze stichting zet zich in voor mensen met de slaap-waakstoornis narcolepsie. De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal werkt eveneens belangeloos mee aan deze benefiet. Voor meer informatie over de voorstelling klik hier.

Stichting Wakker Worden Wakker Worden 

Stichting Wakker Worden Wakker Worden is opgericht in 2017 door Jochem Myjer en Marloes Nova en zet zich in voor mensen met de slaap-waakstoornis narcolepsie. Limoni, de dochter van Jochem en Marloes, heeft deze heftige, ontregelende stoornis.  

Door onderzoek naar de oorzaken en bestrijding van narcolepsie te bevorderen, hoopt de stichting de levenskwaliteit van mensen met narcolepsie te verbeteren. Met als grootste doel om in de toekomst narcolepsie de wereld uit te helpen. Zodat ook mensen met narcolepsie weer lekker kunnen slapen. Meer info lees je op de website van stichting Wakker Worden Wakker Worden.

Benefietdiner

Voorafgaand aan de benefietvoorstelling organiseren we ook een diner, á € 250 per persoon, inclusief een eersterangs ticket. Dit diner vindt plaats in de Bonbonnière van de Leidse Schouwburg. Het wordt exclusief, want maximaal 40 personen kunnen aan dit diner deelnemen. Het is een benefietdiner, het wordt gesponsord door één van onze vaste heerlijke cateraars Home Made Food en ons hele MT & coördinatorenteam zal dit diner die avond serveren.