Borrelnootjez - Duyzem Show

Bijboeking Borrelnootjez, Thomas Erdbrink en Arjen Lubach

Drie voorstellingen die toch niet mochten missen uit ons programma zijn toegevoegd aan onze agenda. Bestel snel kaarten van deze voorstellingen komen er al snel aan!

Thomas Erdbrink – Onze man bij de Taliban

Vr 27 feb 2023 om 20.15 uur in de Leidse Schouwburg.
Heb jij de tv-serie op de VPRO gevolgd en wil je meer weten over de serie? Op deze avond vertelt Thomas over zijn ervaringen en geeft hij een blik achter de schermen naar aanleiding van zijn serie. Hoe film je onder een regime dat Westerlingen jarenlang als doelwit zag? En wat ging er vooraf aan de ontmoetingen die de trauma’s van 20 jaar oorlog onverbloemd in beeld brachten? Een zeer boeiende avond!

Borrelnootjez – Duzyem Show

Vr 3 mrt 2023 om 20.15 uur in de Leidse Schouwburg
In 2019 startte het theatergezelschap BORRELNOOTJEZ met een tour genaamd Duzyem Show. Deze voorstelling speelde in de grote zalen en was zowel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in korte tijd uitverkocht. Nu is de Duzyem Show terug! Groter, bruter en met meer bombarie, transformeren Hamza en Khalid in zoveel typetjes, dat Barbapapa hier nog een puntje aan kan zuigen. Een show vol sketches, muziek, dans, interactie en improvisatie, geeft de kijker een avond waar ze schaterlachend en gedesoriënteerd van thuis komen.

Arjen Lubach – Comedy Show (Try-out)

wo 14 & do 15 jun 2023 om 20.15 uur in de Leidse Schouwburg
Ondanks een serie aan lockdowns, een dagelijks televisieprogramma en de algehele teloorgang van de Nederlandse cultuursector, blijft Arjen Lubach dromen van een nieuw theaterprogramma. De afgelopen jaren schreef hij aan nieuw materiaal dat mogelijk zou kunnen leiden tot iets groters. Ook in 2023 zoekt hij weer proefkonijnen om zijn nieuwe liedjes, grapjes en gedachten op uit te proberen. Ruw en ongepolijst, maar gegarandeerd uniek en grappig.

LET OP: onderdelen uit de voorstelling overlappen met eerdere try outs na 2020!