LCF beeldmerk

Kaartverkoop LCF start vr 1 december!

Vandaag gaat de verkoop van het Leids Cabaret Festival 2024 van start. Vrijdag 1 december om 13.00 uur kun je kaarten kopen voor álle festivaldagen; de twee voorrondes, de halve finale en last but zeker not least: DE FINALE!

De hele festivalweek (van maandag 5 t/m zaterdag 10 februari) staat de Leidse Schouwburg in het teken van het Leids Cabaret Festival. Op woensdag 7 februari speelt Merijn Scholten (winnaar met De Partizanen in 2013) zijn voorstelling TEAM SOLO en op vrijdag is Lisa Ostermann (winnaar 2020) met haar nieuwe avondvullende voorstelling Makkelijk in de omgang te zien in de Leidse Schouwburg. 

Spijkers met Koppen
Het NPO2 radioprogramma Spijkers met Koppen komt ook dit jaar weer live uit vanuit de Leidse Schouwburg op de finaledag van het Leids Cabaret Festival! De uitzending is op zaterdag 10 februari tussen 12.00 en 14.00 uur live bij te wonen. Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven presenteren deze gezellige radio-uitzending en het is daarmee de opmaat naar de finale-avond! Kaarten voor deze radio-uitzending zijn later beschikbaar.