Bijboekingen!

We hebben voor in 2024 drie hele fijne voorstellingen bijgeboekt, lees snel verder!

De Ramadan Conference 2024!

Op zondag 25 februari komen Dolf Jansen en Erhan Demirci op initiatief van Anuar met De Ramadan Conference 2024! Na de traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het weer tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste tijd van het jaar, de Ramadan! De voorstelling wordt niet alleen een feest voor de lachspieren, maar ook een gelegenheid om stil te staan bij maatschappelijke verbondenheid en vriendelijkheid jegens elkaar. Het belooft een avond te worden waarin reflectie en humor samenkomen, met ruimte voor zowel een bulderende lach als een welgemeende traan. 

Matthäus Passion 

Zaterdag 23 maart komt de Matthäus Passion naar de Stadsgehoorzaal! De Nieuwe Philharmonie onder leiding van de Leidse violist-dirigent Johannes Leertouwer zal dit meesterwerk van Johann Sebastian Bach laten horen. Het stuk, over het lijdens- en sterfverhaal van Jezus, wordt sinds jaar en dag in de weken voor Pasen in vele kerken en concertzalen uitgevoerd. Johannes Leertouwer brengt de Matthäus Passion in een unieke versie: hij staat als dirigent én violist midden in het ensemble.

Club Tropicana ft. WHAMANIA!

Op zaterdag 18 mei verwachten we de 12-koppige band WHAMANIA! De oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley worden weer tot leven gebracht, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi en Shirlie. Deze avondvullende show van Club Tropicana wordt gebracht vanwege het 40-jarig jubileum van het debuutalbum ‘Fantastic’ dat in 1983 door WHAM! werd gelanceerd. Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley wordt belicht.

Wil je nu kaarten kopen voor één van deze voorstellingen, (of alledrie, dat mag natuurlijk ook!) klik dan hieronder om door te gaan naar de webpagina van de voorstelling.