Jeugdtheatercollege Kastanjerrr

Gratis Jeugd Theatercollege tijdens Kastanjerrr

Vier de herfstvakantie in de Leidse Schouwburg! Het Kastanjerrr Theaterfestival is een gezellig en actief festival voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Een gratis kindertheatercollege, voorstellingen, workshops en heel veel randprogrammering! Kom, werk, kijk en doe mee!

Kom met je hele familie, vrienden en kennissenkring gratis naar een super leuk Kinder/Jeugd Theatercollege over… theater!

Hoe lang bestaat de Leidse Schouwburg al? Hoe gaat het eraan toe achter de schermen van een theater? Hoe zenuwachtig is een artiest voor hij het podium op gaat? En wat gebeurt er allemaal voordat een voorstelling van start gaat? Al je vragen worden beantwoord.

De collega’s van de Leidse Schouwburg laten zien wat er achter de schermen gebeurt, hoe de techniek op het podium werkt en verklappen goed bewaarde geheimen van de oudste schouwburg van Nederland. Sonia Eijken, bekend van o.a. de tv-serie Brugklas, presenteert het theatercollege.

Zien we je daar? Reserveer hier dan nog even je gratis kaarten.

Jochem Myjer vertelt over het Jeugd Theatercollege!

Logo Kastanjerrr Theaterfestival

Herfstvakantie

Kastanjerrr Theaterfestival voor kids!

Kom donderdag 27 oktober de voorstelling Ravi de Robot (5+) van Sonnevanck & Silbersee te zien, waarin Sas vriendschap sluit met een ontzettend eigenwijze robot. De robot is een échte, ontwikkeld in samenwerking met Universiteit Twente. Op vrijdag 28 oktober staat As You Like It (8+) van Toneelmakerij & Circus Treurdier in de Leidse Schouwburg. Een zinderende, knettergekke, muzikale en radicale bewerking van de beroemde liefdeskomedie van Shakespeare: een romcom voor de hele familie, ongeacht hoe die familie is samengesteld. En als laatste sluit Kruimeltje de Musical (6+) op zondag 30 oktober Kastanjerrr af.