Foto trekkenwand Leidse Schouwburg

Technische informatie

Informatie voor gezelschappen over techniek, bereikbaarheid en contact.

Technische informatie voor de Leidse Schouwburg

Technische gegevens           Technical data
Lichtplan
Trekkenlijst

Technische informatie voor de Stadsgehoorzaal

Technische gegevens             Technical data
Lichtplan
Trekkenlijst

Technische informatie voor de Aalmarktzaal

Technische gegevens              Technical data
Lichtplan en trekkenlijst
Aalmarkt tekening

Technische informatie voor Café Caat

Technische gegevens

Foto Leidse Schouwburg vanaf het podium met podiumlichten

Bereikbaarheid

Leidse Schouwburg

Adres
Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
2312 XS Leiden
Telefoon: 071 5162400
E-mail: info@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Artiesteningang
De artiesteningang bevindt zich aan de Caeciliastraat in Leiden.  Dit adres heeft geen huisnummer. Om toch iets te kunnen invoeren op een navigatiesysteem, de Leidse Balletschool iets verderop in de straat heeft huisnummer 18. De artiesteningang is aan de achterzijde van de Leidse Schouwburg.

Laden en lossen
Het adres van de laad en los is Caeciliastraat in Leiden. Dit adres heeft geen huisnummer, maar de Leidse Balletschool iets verderop in de straat heeft huisnummer 18. Om gebruik te kunnen maken van gelijkvloerse laad- en losvoorziening is het zaak dat de chauffeur op de Lange Mare achterwaarts de Caeciliastraat indraait. Keren kan bij de Spar. Wij hebben een sleutel voor de palen op het laad en los vak. Vanaf een half uur voor de aanvang van de bouw is er iemand aanwezig om de palen te laten zakken. We hebben één parkeerontheffing voor buiten, deze is bestemd voor een vrachtwagen.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage van Dirk van den Broek aan de Lange Gracht 3, op 300m lopen afstand van de Leidse Schouwburg. Wij hebben een uitrijkaart voor deze garage voor onze bespelers tegen het gereduceerde tarief van € 7. De garage sluit in principe een uur na einde voorstelling. Een andere mogelijkheid is te parkeren op een parkeerplaats in de stegen rondom de Leidse Schouwburg of aan de gracht. Met een dagkaart kun je ook op een vergunninghouderplaats staan, deze kost € 25.

Foto 9 Stadsgehoorzaal Nieuwe stoelen in de Grote Zaal

Bereikbaarheid

Stadsgehoorzaal - Grote Zaal en Aalmarktzaal

Adres
Stadsgehoorzaal Leiden
Breestraat 60
2311CS Leiden
Telefoon: 071 5162400
E-mail: info@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Artiesteningang
Je kunt je melden op Aalmarkt 7, 2311 EC te Leiden.

Laden en lossen
Het adres van de laad en los is Aalmarkt 7 te Leiden. Let op met gebruik van navigatieapparatuur! Gebruik bij invoering Apothekersdijk 38 als adres. Eenmaal daar aangekomen ga je over de Kippenbrug naar links. Na 50 meter bevind je je voor onze deur. Voor beide zalen is de laad- en losplek aan de Aalmarkt 7. Er kan hooguit één megatrailer binnen staan.

Parkeren
Personenauto’s kunnen op de Aalmarkt parkeren. Met een dagkaart kun je ook op een vergunninghouderplaats staan, deze kost € 25.
Ook is er mogelijkheid om te parkeren aan de Haagweg, hier hebben we ook uitrijkaarten voor die je voor € 9 kan aanschaffen bij de bar. http://stadsparkeerplan.com/