Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Pink Kattenberg
Medewerker sales & events
Britt van der Slot
Account- en Eventmanager
Ellen Simons
Coördinator Sales & Events
Vraag een offerte aan

Contact opnemen?

Wij staan voor u klaar! Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw evenement, borrel of bijeenkomst in een van onze gebouwen. We leveren maatwerk en denken mee over hoe we uw event tot een succes kunnen maken.

Portret Ellen Simons

Coördinator sales & events

Ellen Simons

071 516 2404
ellensimons@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Al vele jaren draag ik bij aan de invulling van nationale en internationale wetenschappelijke congressen. Als salesmanager zoek ik graag de verbinding met de stad Leiden. Zelf ben ik een geboren en getogen ‘Leienaar,’ en heb ik een groot netwerk binnen de stad. Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van mijn stad. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn de mooiste gebouwen van Leiden en ik geniet iedere dag van het feit dat ik voor deze gebouwen mag werken. Ik kom graag met u in contact om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen deze twee prachtige panden!

Account en Eventmanager

Vincent van der Voort

071 516 2409
vincentvandervoort@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Als geboren en getogen Leidenaar vind ik het bijzonder om te mogen werken in de Leidse Schouwburg en de Leidse Stadsgehoorzaal. Deze historische theaters zorgen voor een levendig cultuurlandschap in de stad en het is voor mij een eer om daar aan bij te mogen dragen. Ik ken de stad door en door en ik heb veel ervaring opgedaan in de Leidse cultuursector. In mijn functie als account- en eventmanager komt dit goed van pas bij het uitwerken van een evenement of congres. Samen met de opdrachtgever kijk ik graag hoe we een evenement van begin tot eind naar een hoger niveau kunnen tillen. Geen aanvraag is te gek en samen met een geweldig team maken we er altijd een ‘next level’ evenement van!

Account- en eventmanager

Lotte van Rhijn

071 516 2438
lottevanrhijn@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Na mijn studie ben ik in de cultuursector gaan werken en nu mag ik werken bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal. Ik ben trots dat ik mag zeggen dat ik bij deze mooie organisatie werk! Want wie wil nou niet in zulke prachtige panden werken? Mijn werk als account- eventmanager is een succes als de klant of bezoeker na het event vol goede herinneringen de deur uit gaat en er later nog met een lach op het gezicht over nadenkt en over praat. Samen met collega’s en opdrachtgever tot goede en creatieve oplossingen komen is iets waar ik energie uit haal en er voor zorgt dat ik plezier in mijn werk heb! Hoe de klant het event beleeft vind ik heel erg belangrijk. Samen met het team zorgen wij ervoor dat elk event een succes voor beide partijen wordt!

Account en Eventmanager

Juliette Suurland

071 516 2407
juliettesuurland@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Als zelfstandig professional (zzp’er) vervul ik tijdelijk de rol van account- en eventmanager. Door mijn jarenlange ervaring in de evenementen wereld én mijn ervaring bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal in het verleden houd ik altijd de visie van de opdrachtgever voor ogen om deze te vertalen naar een onvergetelijke ervaring. Het succes van een evenement is niet alleen de logistiek, maar ook de menselijke interactie die er plaatsvindt. Ik vind het belangrijk te bouwen aan echte verbindingen met teamleden en opdrachtgevers. Deze persoonlijke aanpak versterkt de samenwerking en zorgt ervoor dat elk evenement een succes wordt. Daarnaast ben ik dol op de dynamiek in het theater. Evenementen organiseren in deze twee panden is echt bijzonder. Het mooie, klassieke Leidse Schouwburg en het veelzijdige Stadsgehoorzaal zijn echt unieke locaties. Ik draag daar graag een steentje aan bij.

Graag gaan we met u in gesprek

Uw event bij ons organiseren? Langskomen voor een bezichtiging? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via: 071 516 2433 of sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Offerte aanvragen