Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Pink Kattenberg
Medewerker sales & events
Britt van der Slot
Account- en eventmanager
Ellen Simons
Coördinator sales & events
Vraag een offerte aan

Contact opnemen?

Wij staan voor u klaar! Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw evenement, borrel of bijeenkomst in een van onze gebouwen. We leveren maatwerk en denken mee over hoe we uw event tot een succes kunnen maken.

Portret Ellen Simons

Coördinator sales & events

Ellen Simons

071 516 2404
ellensimons@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Al vele jaren draag ik bij aan de invulling van nationale en internationale wetenschappelijke congressen. Als salesmanager zoek ik graag de verbinding met de stad Leiden. Zelf ben ik een geboren en getogen ‘Leienaar,’ en heb ik een groot netwerk binnen de stad. Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van mijn stad. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn de mooiste gebouwen van Leiden en ik geniet iedere dag van het feit dat ik voor deze gebouwen mag werken. Ik kom graag met u in contact om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen deze twee prachtige panden!

Portret Pink

Medewerker sales & events

Pink Kattenberg

071 516 2407
pinkkattenberg@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Het leukst aan mijn werk vind ik dat ik eraan bij kan dragen dat zowel de opdrachtgever als de bezoeker een memorabele dag heeft. Samen werken we heel hard toe naar een evenement om vervolgens op de dag zelf trots te kunnen aanschouwen hoe het evenement waarde brengt voor alle aanwezigen. De evenementenwereld staat continu in beweging. Gedurende het proces van offerte aanvraag tot factuur komen er heel veel dingen kijken. Met mijn levenswijsheid: ‘Zoals verwacht loopt alles anders’ sta ik klaar om samen met u een fantastisch evenement neer te zetten.

Account- en eventmanager

Britt van der Slot

071 516 2438
brittvanderslot@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

In mijn functie als Account- en eventmanager vind ik het leuk om de klant van A tot Z te begeleiden. Samen bespreken we uw wensen om er een fantastisch evenement van te maken. Mijn doel is om de zorg uit handen te nemen, zodat op de dag zelf alles soepel verloopt. Gedurende mijn jarenlange werkervaring in de horeca heb ik geleerd hoe belangrijk klantgerichtheid is en dat service daarbij hoog in het vaandel staat. Ik ben geboren in Leiden en ken de omgeving goed. Ik kijk ernaar uit om in deze mooie panden te werken en hier samen met u en ons team fantastische evenementen te organiseren!

Portret Daan van de Bergh

Eventmanager

Daan van den Bergh

Als eventmanager regel ik alle operationele en productionele zaken rondom uw evenement. Mijn doel is tweeledig: zorgen dat uw evenement de gestelde doelen bereikt en daarnaast u ontzorgen gedurende het hele proces. In de voorbereiding kijk ik mee naar hoe we de beleving van uw bezoekers kunnen optimaliseren. Gedurende het evenement sta ik u waar nodig bij in het maken van last-minute beslissingen en waarborg ik de kwaliteit en de ervaring van uw gasten. Na afloop spreken we het evenement samen door en kunnen we zelfs brainstormen over een eventuele volgende editie. Met mijn werkervaring in de culturele sector zie ik geen obstakels, maar uitdagingen. Zoeken naar oplossingen is mijn hobby. Samen maken we uw evenement tot een groot succes waar over nagepraat wordt!

Graag gaan we met u in gesprek

Uw event bij ons organiseren? Langskomen voor een bezichtiging? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via: 071 516 2433 of sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Offerte aanvragen