Tekening kersttak

Vier de feestdagen bij ons!

Vier samen met ons de feestdagen, we hebben een hoop leuke voorstellingen in het thema rondom Kerst en Oud & Nieuw. Naast de voorstellingen in het thema van de feestdagen, zit de Kerstvakantie ook bomvol met leuke voorstellingen voor jong en oud!

Tip!

Geef met de feestdagen een voorstelling of concert cadeau! Dat kan in de vorm van een Podium Cadeaukaart of door zelf een leuke voorstelling uit te kiezen voor je vrienden of familie. Als je de kaarten bij de kassa afhaalt, ziet het er ook nog eens leuk uit onder de kerstboom of in de schoen!

Alle voorstellingen en concerten in de Kerstvakantie

De Kerstvakantie gaat al bijna van start. Daar zit je dan, lekker warm onder een dekentje op de bank. In je ene hand een warme kop thee en in de andere hand een kaartje voor een leuke voorstelling… Dat heb je niet?

Wees er dan snel bij, we hebben hele leuke voorstellingen in onze agenda staan tijdens de Kerstvakantie. Zie hieronder welke leuke voorstellingen en concerten er allemaal te vinden zijn bij ons in de vakantie.

Voorstellingen in de Kerstvakantie lees meer

Voorstellingen voor het hele gezin!

Naast leuke voorstellingen voor volwassenen hebben we natuurlijk ook een leuk aanbod voor het hele gezin. Dus ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaas of Kerstcadeautje? Je weet ons te vinden!