Hoe gebruik ik mijn digitaal tegoed?

Lees hier de instructie

Digitaal tegoed

Waar kan ik mijn digitaal tegoed inzien?
Je digitaal tegoed kun je terugvinden in je account op onze website. Dit doe je door op Inloggen te klikken. Dan kies je voor registreren. Gebruik altijd het e-mailadres waarmee je ook de bestelling hebt gedaan. Al eerder geregistreerd op de nieuwe website? Kies dan voor aanmelden. Wanneer je bent ingelogd kun je je digitaal tegoed inzien en de vouchercode bekijken en kopiëren.

Hoe gebruik ik mijn digitaal tegoed?
Je kunt je digitaal tegoed gebruiken in de stap ‘Betalen’ van het bestelproces. Bij betaling kies voor ‘Gebruik je digitaal tegoed’ en vul de vouchercode in. Je hoeft het tegoed niet in één keer op te maken. Is het niet voldoende? Dan kun je bijbetalen met één van de andere betaalmethodes.

voorbeeld afbeelding bestelproces met digitaal tegoed