7 juli - InterAct Live!

Calefax, drie jonge makers, bitterballen & drinks

Wat gebeurt er als je drie jonge kunstenaars uitdaagt om vanuit hun discipline te reageren op de muziek van rietkwintet Calefax. Zij maakten naar aanleiding van hun muzikale ontmoeting met Calefax nieuw werk. Beeldend kunstenaar Shertise Solano, hiphopcollectief Cobra en cabaretier Farbod Moghaddam zijn na weken van creatie klaar om hun nieuwe werk te presenteren aan Calefax en aan jou. Wees erbij en ontdek de nieuwe werken op de borrel van InterAct Live!

Laat je verrassen door bijzondere muziek, expressieve kunst, hiphop geïnspireerd door Bach en scherpe comedy. Ga zelf ook de interactie aan met Calefax én de artiesten en stel hen al jouw vragen. Dit belooft een bijzondere avond te worden: artistiek, veelzijdig, laagdrempelig, emotievol en.. interactief. 

Bestel je kaarten voor slechts €5,- inclusief een drankje en een bitterbal!
 

Mini docu’s 

Afgelopen jaar ging rietkwintet Calefax in de Stadsgehoorzaal Leiden met het project InterAct in dialoog met inspirerende, jonge makers. Aan hen de vraag om vanuit hun kunstvorm op de muziek van Calefax en de ontmoeting te reageren. De eerste ontmoetingen zijn vastgelegd in mini-docu’s. Deze zie je hier. InterAct Live is de finale van deze interacties en mini docu’s. 
 

Ps. Van tevoren kun je dineren bij Grand Café Van ’t Huis. Reserveer een tafel door te mailen naar info@grandcafevanthuis.nl