We mogen weer (een beetje) open!

Hoe gaat de Stadsgehoorzaal om met de 1,5 meter maatregelen?

For english click here.

Wat heerlijk!  


De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal mogen weer open! Met veel plezier openen we onze deuren voor kleinschalige voorstellingen en concerten, want vanaf 1 juni is de maximale bezetting per theaterzaal 30 personen. Vanaf 1 juli kunnen we vervolgens in onze Grote Zaal in de Stadsgehoorzaal 100 bezoekers verwelkomen!

De onderstaande webpagina's vertellen je alles wat je moet weten als je naar de Stadsgehoorzaal wil komen:

Huisregels en veelgestelde vragen

Hier lees je onze nieuwe huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek op een rij. Lees je ze even door? Ben je bij ons te gast, dan ga je akkoord met deze regels, om jezelf, maar ook de andere bezoekers en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus.

Heb je vragen? Misschien was iemand anders je voor. Bekijk de veelgestelde vragen.

 

Corona protocol 1,5 meter voor de Stadsgehoorzaal

We mogen weer (een beetje open)! Hoe doen we dat op een veilige manier voor bezoekers en onze medewerkers? Dat lees je in ons 1,5 meter maatregel protocol. In dit protocol gaan hoofdzakelijk uit van bepalingen en oplossingen voorde zogeheten publieksruimtes. Wat er op het toneel en achter de schermen gebeurt is voor een belangrijk deel afhankelijk van de producenten en leveranciers. Daar zullen specifieke oplossingen bedacht worden om de 1,5 meter afstand te waarborgen. We zullen in overleg en samenwerking met hen tot aanvullende oplossingen komen. In dit protocol zijn hiervoor wel een aantal kaders aangegeven waarbinnen sprekers en techniek zich dienen te houden.

 

Let op: In deze periode kunnen kaarten alléén online besteld worden. Lukt het niet online? Op dinsdag en vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 16.00 op telefoonnummer 071-5163881. Of mail naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl en wij komen binnen één werkdag bij je terug. 

 

 

Toch nog vragen? Mail naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur.