Exposities in de Stadsgehoorzaal

De podiumkunsten staan centraal in onze zalen, maar ook de beeldende kunsten geven wij een podium.

 

Beeldende kunst
In de Stadsgehoorzaal bieden wij ruimte aan beeldende kunst in tijdelijke en permanente exposities. Deze zijn vrij toegankelijk gedurende onze ruime openingstijden.


Exposeren?

Heeft u werk dat een publiek verdient? Wij bieden een mooie ruimte in een prachtig historisch gebouw in het centrum van Leiden. De gangen zijn dagelijks gratis toegankelijk voor publiek en er lopen duizenden bezoekers per jaar langs. Neem contact op met kunst@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl voor meer informatie.


Huidige exposities fotografie

Benieuwd naar de exposities die die op dit moment te zien zijn? Kom snel kijken naar het mooie werk van de Leidse fotograaf Edwin Weers en naar de prachtige beelden van fotograaf Stefan van Ruijven. De exposities Indian Ways (Edwin Weers), Eendagsvlieg (Edwin Weers) en de Ziel van Leiden (Stefan van Ruijven) zijn dit seizoen te zien in de Stadsgehoorzaal te Leiden. Lees hier meer over de huidige exposities.


Gezocht: stukjes geschiedenis

Op dit moment zijn we bezig met het maken van een permanente expositie over onze zalen van de Stadsgehoorzaal. Natuurlijk hebben we de zolder al overhoop gehaald, maar we zijn op zoek naar meer stukjes geschiedenis. Wie heeft nog oude kaartjes, programma’s, foto’s of andere stukken die onderdeel zijn van ons verleden? Als u iets heeft liggen wat een publiek verdient, neem dan contact op met kunst@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.