Foto 2 Stadsgehoorzaal GrandCafe

Café Caat

Waar verhalen samen komen.

De Catharinafoyer wordt omgedoopt tot Café Caat! Vernoemd naar het Sint-Catharina gasthuis dat vroeger op deze plek stond. Het gasthuis van weleer is onze inspiratie om met Café Caat weer die gastvrijheid voor iedereen nieuw leven in te blazen. We willen met Café Caat een plek van samenkomst en gesprek creëren. Een plek waar je je fijn voelt en waar veel te doen is voor iedereen.

Voor en na concerten en voorstellingen kun je in Café Caat terecht voor een drankje. Maar vanaf dit seizoen is er ook een speciale caféprogrammering! Denk aan het al vertrouwde Lachstof met opkomend cabarettalent, maar ook vijf Stand-up Comedy Nights én een gratis Peutercafé.

Ook wordt Café Caat een plek voor co-creatie met partners uit de stad, een nieuwe plek waar verrijkende belevenissen kunnen plaatsvinden. Kortom: met en door de stad creëren we dé plek waar hun verhalen samen komen!

Coco kan het

Voor de allerkleinste

Gratis Peutercafé

Ook voor de allerkleinste worden er leuke voorstellingen gemaakt. Vanaf komend seizoen zijn deze te zien in het gratis Peutercafé van de Stadsgehoorzaal. Het Peutercafé is bedacht voor alle ouders die hun peuter graag al vroeg kennis laten maken met theater of het gewoon heel leuk vinden. Omdat we het Peutercafé voor iedereen toegankelijk willen maken, is het gratis voor iedereen. Nodig vrienden en kennissen uit en doe mee met de interactieve, leerzame en gezellige voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Reserveer een gratis kaartje, zodat je zeker bent van een plek! 

Caféprogrammering lees meer

Bezoek Café Caat

Stand-Up Comedy Night

i.s.m. Comedytunes

Stand-up Comedy Night

Stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap! Een ongedwongen avond met muziek, vrienden én goede comedians. De bar blijft lekker de hele voorstelling open. Elke editie heeft een nieuwe line-up bestaande uit een MC en een aantal vlijmscherpe ervaren grappenmakers. Wie? Dat blijft nog een verrassing.