Eindejaarrrs Campagne met bekende artiesten!

Maak 8 keer kans op vrijkaarten

In december starten we een speciale Eindejaarrrs-campagne waarmee je acht keer kans maakt op twee vrijkaarten naar keuze! Gedurende de maand worden negen video’s op onze sociale media en de website geplaatst. De leukste reacties op deze video’s maken kans op de felbegeerde vrijkaarten.

In elke video ondergaan bekende artiesten een vragenvuur aan dilemma’s waar zij antwoord op moeten geven. Welke artiesten er te zien zullen zijn, is nog een verrassing. De leidenaren van de brochure komen ook weer in beeld. Elke dinsdag en vrijdag komen de video's online, hou dus vooral al onze media in de gaten! Volg ons op Facebook of Instagram of kijk op onze website.

Het antwoord van de artiesten op het laatste dilemma houden we nog even geheim. Deze hoor je in de laatste video samen met het leukste antwoord van één van jullie!

Reageer op de posts met jouw leukste, grappigste, gênantste of meest creatieve antwoord en maak kans op twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze, op basis van beschikbaarheid.

 

 

 

 

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden.