Hier moet je aan denken tijdens je bezoek.

Vergeet je mondkapje niet!

Mondkapjesplicht
We verplichten iedereen (onze collega’s én bezoekers) een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij het verlaten van onze schouwburg en Stadsgehoorzaal. Zit je op je stoel in de zaal, dan kun je het mondkapje af doen.

30 minuten inloop
De deuren gaan een half uur voor aanvang open. We vragen je niet eerder dan 30 minuten voorafgaand aan de voorstelling of het concert te komen. Let op dat je bij het wachten in de rij anderhalve meter afstand houdt van andere bezoekers.

Ongeplaceerd (geen vaste plek)
De voorstelling is ongeplaceerd – je hebt al een keuze gemaakt uit parterre of balkon. Een medewerker wijst een plaats in de zaal aan wanneer je binnenkomt. Blijf na afloop van de voorstelling op je plaats zitten en volg de aanwijzingen van onze medewerkers op. Het vertrek vanuit de zaal gebeurt per rij vanaf achter.

Toiletgebruik
We vragen je toiletgebruik zoveel mogelijk te vermijden. Toiletgebruik tijdens de voorstelling is niet mogelijk omdat je dan te dicht langs medebezoekers moet lopen. 

Kaartsoort
Heb je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen. We kunnen hier ter plekke geen uitzonderingen voor maken. Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar.

Bar & Garderobe
De bar en de garderobe zijn helaas gesloten. Je jas en tas kun je meenemen in de zaal.