Beleef 't overdag

Voorstellingen op zondagmiddag

Op 20 oktober is de eerste voorstelling die is uitgekozen door onze Overdagraad! De Overdagraad is een enthousiaste groep theaterliefhebbers uit Leiden en omgeving. Zij kiezen de voorstellingen speciaal uit voor mensen die het leuk vinden om overdag wat leuks te gaan doen.

Het komende theaterseizoen zijn er vijf verschillende voorstellingen die je op zondagmiddag kunt beleven in de Leidse Schouwburg. Al deze voorstellingen beginnen om 14.30 uur en kosten slechts €15,00. Perfect dus als je een keer in de avond niet meer de deur uit wil.

Zondag 20 oktober is de eerste voorstelling: RAAK! van Joris Linssen en Caramba. De rest van de voorstellingen zijn mooi over het jaar verspreid. Op 3 november kun je de voorstelling Rembrandt en De Gouden Eeuw bezoeken, een muzikale ode aan de Gouden eeuw. Op 19 januari staat Angela Groothuizen op het toneel. Ook voor de liefhebber van muziektheater heeft de Overdagraad wat te bieden: 5 april is de voorstelling VIVE AZNAVOUR! van Michael Abspoel en Marc Bischoff. Tot slot geven The Wieners 7 juni een eerbetoon aan de Everly Brothers.