We mogen weer (een beetje) open

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor LeineRoebana en Calefax!

Na een zeer lange lockdown mogen we eindelijk weer een beetje open! De overheid heeft in de persconferentie van 28 mei aangegeven dat we vanaf 5 juni 50 mensen per voorstelling of concert mogen ontvangen. Voorstellingen en concerten die al waren geannuleerd, blijven helaas geannuleerd, dit waren vaak ook voorstellingen die voor de makers financieel niet uitkwamen met een minimale bezetting. Gelukkig zijn er nog een paar mooie voorstellingen en concerten die wel door kunnen gaan en er zijn nog kaarten! Testen voor toegang is niet nodig. Welke? Dat zie je hieronder.

 

Wat gaat nog wel door?


16-06-2021 - LeineRoebana - The Greenhouse Dances. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

19-06-2021 - Calefax & Katrien Baerts - 35 vette jaren! Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Heb je kaarten voor een van deze voorstellingen of voor een voorstelling in juni waar je nog geen bericht over hebt gehad? Dat is mogelijk. Heeft u eind volgende week nog niets gehoord, neem dan contact op met onze afdeling kaartverkoop. Op maandag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 13.00 en 17.00 uur op 071 516 3881 of stuur een e-mail naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

 

Daarnaast starten we ook deze maand met de kaartverkoop voor volgend seizoen. Ben je benieuwd naar wat er vanaf september in onze huizen te zien is? Bekijk het programma vanaf 15 juni op deze site.