Nieuwe coronamaatregelen - updates over jouw geboekte voorstelling

We nemen contact met je op als je kaarten hebt voor concerten / voorstellingen tussen 15 okt en 11 nov!

De nieuwe corona maatregelen zijn van grote invloed op de theaters en concertzalen in Nederland. Per zaal mogen vanaf 15 oktober 2020 maximaal dertig bezoekers worden verwelkomd. Dit betekent voor ons dat een heel groot deel van onze voorstellingen en concerten vanaf 15 oktober tot en met 11 november geen doorgang kunnen vinden. We doen er alles aan om te zoeken naar alternatieve data later in dit seizoen. Overigens: ons Jeugdtheaterfestival Kastanjerrr gaat op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober door! 

Lees hieronder onze dagelijkse updates. 

 

19 oktober, 14.00 uur
In eerste instantie hadden we alleen alle mensen die kaarten hadden voor voorstellingen en concerten t/m 28 oktober laten weten dat hun voorstellingen niet doorgaan. Realistisch is echter dat we langer dicht zullen moeten blijven. Daarom hebben we vandaag ook alle mensen die kaarten hadden voor voorstellingen en concerten t/m 11 november laten weten dat deze zijn opgeschort. We zijn met makers, artiesten en producenten in overleg en proberen voor zoveel mogelijk voorstellingen en concerten een vervangende datum te vinden. 

In deze mail staat dat je op een later moment te horen krijgt of een voorstelling is verplaatst of geannuleerd. Als het wordt geannuleerd krijg je de keuze om het bedrag te doneren, om te zetten in een digitaal tegoed of je geld terug te krijgen. Let op, het kan zijn dat deze mail in je spam beland, we houden op deze pagina bij voor welke voorstellingen of concerten deze mail al is verstuurd. Dit kan echter voor de meeste voorstellingen nog wel enkele weken duren. Bedankt voor uw geduld. 

 

15 oktober, 15.36 uur
Gisteren en vandaag hebben we zowel via de e-mail als via sms geprobeerd alle bezoekers van vandaag (De Grootste Helft) en morgen (Amsterdam Sinfonietta & Simone Lamsma) te bereiken om door te geven dat de voorstelling en het concert niet doorgaan. We hopen dat iedereen minimaal één van onze berichten heeft ontvangen. 

Onze programmeurs hebben de afgelopen twee dagen vrijwel nonstop gesproken met artiesten en producenten om te kijken naar de mogelijkheden om de voorstellingen en concerten van de komende tijd te verplaatsen. Lukt dat écht niet, dan wordt de voorstelling geannuleerd. We informeren de kaartkopers natuurlijk altijd, via e-mail - tenzij we alleen een telefoonnummer van je hebben. Dan bellen we je! 

Dag voor dag informeren we meer kaartkopers, we zullen op de website vermelden over welke voorstellingen we gemaild hebben. 

Voor nu kun je ervan uitgaan, dat je kaartje geldig blijft bij een verplaatsing! Kun je niet op de nieuwe datum, dan kun je je kaartjes omzetten in een digitaal tegoed, restitutie of donatie. 

 

14 oktober, 14.45 uur
Het concert van Amsterdam Sinfonietta en Simone Lamsma en de bijbehorende inleiding op vrijdag 16 oktober 2020 is geannuleerd. Kaartkopers zijn per mail geinformeerd en hebben de keuze gekregen om het bedrag te doneren, om te zetten in een digitaal tegoed of hun geld terug te krijgen. Heb je geen mail gehad? Check je spam. Als de mail daar ook niet in zit, neem dan contact op met kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl 

14 oktober, 11.30 uur
We gaan vandaag en morgen in overleg met alle producenten en muziekgezelschappen om te kijken of we voorstellingen nog kunnen verplaatsen of dat we moeten annuleren. Voorstellingen en concerten van de komende maand staan momenteel niet in de verkoop tot we nieuwe afspraken hebben gemaakt met producenten. Op onze site zal een overzicht komen te staan van alle acties. Staat de voorstelling of concert waar jij kaarten voor hebt in dit overzicht maar heb je geen mail gehad? Check dan je spam! Het gebeurt erg regelmatig dat mails in de spam belanden. 

We gaan proberen om het Kastanjerrr Jeugdtheaterfestival toch in enige vorm door te laten gaan, hier komt in de loop van de week meer duidelijkheid over. Met kaartkopers wordt per mail en via onze site contact opgenomen.


14 oktober, 10.00 uur
Lachstof vanavond gaat door! Vergeet je mondkapje niet, de deuren van de Leidse Schouwburg gaan 30 minuten voor aanvang open.


13 oktober, 19.00 uur
We volgen de persconferentie en gaan hierover in overleg.
Lachstof op woensdag 14 oktober kan waarschijnlijk doorgaan. Dat gaan we overleggen en laten we de kaartkopers heel snel weten!

Over de voorstellingen en concerten vanaf 15 oktober zullen we jullie snel informeren via e-mail en onze website.