Uw event

Zowel de Leidse Schouwburg als de Stadsgehoorzaal vormen een ideaal decor voor (zakelijke) evenementen. De twee historische evenementenlocaties in het centrum van Leiden zijn voorzien van alle moderne gemakken. Professionele technici, personeel waarbij gastvrijheid voorop gaat en ervaren eventmanagers zorgen ervoor dat elke bijeenkomst niet alleen een succes wordt, maar ook een beleving voor u en uw gasten. De unieke en sfeervolle zalen prikkelen de gast en creëren waardevolle ontmoetingen.

Met vier zalen en verschillende foyers die elk een andere uitstraling hebben kunnen we een breed scala aan evenementen onderbrengen. Of u nu op zoek bent naar een congreslocatie, een inspirerende ruimte voor een vergadering of een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement; u kunt altijd bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal terecht.

Uw volgende event bij ons organiseren? Langskomen voor een bezichtiging? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met de afdeling Sales & Events: 071 516 2433 of sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl