Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Pink Kattenberg
Medewerker sales & events
Britt van der Slot
Account- en Eventmanager
Ellen Simons
Coördinator Sales & Events
Vraag een offerte aan

Presentaties & Meetings

Ook voor kleinere evenementen kunt u bij ons terecht. Denk aan een vergadering of workshop in kleine kring of een presentatie voor 100 mensen.

Ook voor presentaties en meetings zijn onze zalen uitermate geschikt. De ruimtes zijn intiem en sfeervol. Wij zetten uw bedrijf, product of dienst op een stijlvolle manier in de aandacht.

Flexibele indeling

De indeling van de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal Leiden is flexibel. We verwijderen alle stoelen uit de zaal, waardoor een grote vloer ontstaat waarop uw gasten in contact komen met elkaar én met uw organisatie en product.

De Stadsgehoorzaal is een prima locatie om met een groot team in meerdere zalen een bijeenkomst te houden. Service is goed. Eten is top. Men denkt mee. Aanrader dus.

Vergadering

Soms is een vergadering buiten de deur precies wat een bedrijf nodig heeft. De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal zijn ideale vergaderlocaties. Wij bieden ruimte aan zowel grote groepen als kleinere gezelschappen. Wij bereiden de ruimte voor u voor, ondersteunen indien gewenst met audiovisuele middelen van hoge kwaliteit en ontzorgen op het gebied van catering. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud.

Aanvullend programma

Natuurlijk verzorgen wij graag een deel van het programma, in vorm van een voorstelling, diner, feest of rondleiding achter de schermen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee.