Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Ellen Simons
Coördinator Sales & Events
Vincent van der Voort
Account- en Eventmanager
Lotte van Rhijn
Account- en Eventmanager
Vraag een offerte aan

Borrels & diners

Uw borrel of diner op een bijzondere locatie? Van een sit down diner tot buffet of walking dinner, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga met ons in gesprek en bespreek de wensen van uw organisatie.

Met speciale dank aan het personeel van de Leidse Schouwburg voor de uitstekende service, de klantvriendelijkheid en de warme humorvolle begeleiding!

Dineren in een bijzondere setting, met livemuziek op de achtergrond en entertainment tussendoor? Het kan bij Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Als u op zoek bent naar een spectaculaire dinerlocatie voor een gala of awardshow, is de Grote Zaal zeer geschikt. Dineert u liever intiem en met een kleiner gezelschap? Overweeg dan een diner op het podium van de Leidse Schouwburg, met een adembenemend uitzicht op de oudste theaterzaal van Nederland!.

Onze cateraars verzorgen uw diner volledig op maat. Wilt u uw gasten laten genieten van bijzondere gerechten die aan tafel geserveerd worden? Of kiest u voor een walking dinner? We zorgen er altijd voor dat de catering aansluit bij het doel van uw evenement.

Foto Samen om tafel om evenement te bespreken.

Uw borrel of diner

Alles is bespreekbaar

Uw borrel of diner bij ons organiseren? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op via: 071 516 2433 of sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.