Trouwen in de Leidse Schouwburg of de Stadsgehoorzaal

Hét decor voor de mooiste dag uit jullie leven.

Welkom op de trouwpagina van de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. 

De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn een Huis der Gemeente, hartje centrum van Leiden. Centraal gelegen in de historische, bruisende binnenstad. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal: twee monumentale panden die samen negen verschillende zalen en ruimtes hebben. De zalen hebben allen een unieke sfeervolle uitstraling en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Gaat jullie voorkeur uit naar de oudste, mooiste en intiemste schouwburg van Nederland of naar de klassieke, negentiende-eeuwse ambiance van de Stadsgehoorzaal? 

Of je nu kiest voor het podium van de schouwburg, de Grote Zaal of onze sfeervolle Breezaal, jullie kunnen altijd rekenen op ons professionele team, dat elk evenement tot in de details mogelijk maakt. Wij hebben al vele bruiloften mogen organiseren. Onze eventmanagers zijn zo ervaren dat jullie zonder zorgen naar jullie grote dag toe kunnen leven. De mogelijkheden zijn talrijk bij ons. Een bruiloft met aansluitend een diner en groot feest? Of juist alleen de ceremonie?

Onze collega’s Nadia of Ellen leiden jullie met liefde rond en bespreken graag persoonlijk jullie wensen. Stuur een mailtje of bel 071-516 2433!

 


Gijs & Gelske - November 2021

Wij hebben echt een perfecte ceremonie gehad in de schouwburg. Alles was tot in de puntjes geregeld en we voelden ons bekende artiesten. Tegelijkertijd was het heel bijzonder hoe intiem alles aanvoelde in de zaal.

De eerste voorproefjes van de fotograaf zijn al fantastisch. Allemaal heel erg bedankt om dit mogelijk te maken op deze korte termijn.

Dit gaan wij nooit meer vergeten.