Hybride events

Een hybride evenement is een beurs, conferentie, seminar, workshop of andere bijeenkomst die een 'live' persoonlijk evenement combineert met een 'virtuele' online component.

In deze tijden waarbij samenkomen moeilijk is, is dit dé oplossing om uw event toch door te laten gaan. 

Hybride events in 2020

Vlak na de start van de coronapandemie zijn we samen met onze preferred supplier Flowsound snel omgeschakeld van live-evenementen naar hybride evenementen. Zo hebben we de afgelopen maanden al voor verschillende organisaties met succes hybride congressen en conferenties georganiseerd. Denk hierbij aan het evenement van UNC-ZH waarbij onderstaand filmpje is opgenomen of de internationale conferentie Eurohaptics 2020, lees hier een verslag van dit event. 

Daarnaast zijn we ook met partners uit de stad aan de gang gegaan met hybride events. Om zo de contacten binnen het netwerk van bedrijven en ondernemers in deze rare tijden in stand te houden. Zo organiseerden we in juli 2020 samen met Leiden Marketing Het Leidsche Plein, een partnerbijeenkomst die normaal altijd live plaatsvindt. Tijdens dit event waren er zowel gasten in de Leidse Schouwburg als verschillende sprekers die ingebeld werden. Alles was te volgen via de livestream.

Tot slot hebben we ook ons theaterpubliek en alle andere Leidenaren proberen te amuseren via livestreams. Zo organiseerden we een Theaterbingo en waren we de locatie voor de uitzending van Unity Tv tijdens het Mini-Koraal op 3 oktober (Leids Ontzet). 

 

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw hybride event. Neem contact op met sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl