Event Cases

Wij geloven in de kracht van ontmoeting, waarbij events de ideale mogelijkheid bieden deze ontmoetingen tot stand te laten komen. Wij zijn daarom trots op de ruim 125 evenementen die wij per jaar in beide gebouwen mogen huisvesten. Onderstaand hebben wij een kleine selectie van deze prachtige evenementen weergegeven. 

Nikon

Bedrijfspresentatie | Leidse Schouwburg | 450 pers.

De organisatie zocht een sfeervolle, unieke locatie, die van nature geschikt is voor inspirerende bijeenkomsten én voldoende netwerkmogelijkheden kan faciliteren. Persoonlijke aandacht voor de internationale gasten was een belangrijk speerpunt. Uiteindelijk koos Nikon voor de Leidse Schouwburg als locatie om het interview te huisvesten.

Landelijk Notarieel Studenten Congres

Congres, Diner & Feest | Stadsgehoorzaal | 290 pers.

Niet alleen bestaat het congres uit een symposium en veel catering momenten (sit down lunch, diner, afsluitend feest), er moest ook ruimte worden geboden aan 17 workshops van deelnemende notariskantoren, die zich tijdens het congres presenteren aan de studenten. Het bestuur koos voor de Stadsgehoorzaal als locatie, die de logistieke uitdaging met veel plezier op zich nam.

Gala ZZ Leiden

Galadiner | Grote Zaal | 150 pers.

De organisatie zocht een locatie met sfeer, die mooi aangekleed kon worden en chique gasten een mooie avond kon bezorgen.  Daarnaast moest het een podium hebben voor optredens van gerenommeerde artiesten. Hij zocht naar een prettige samenwerking tussen evenement en locatie. De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal kon een prachtige zaal bieden, die perfect aansloot op de wensen van de opdrachtgever.

EU-MSC2 LUMC

Congres | Aalmarktzaal | 100 pers.

De organisator zocht een locatie die de mogelijkheid bood om verschillende onderzoeksinstituten bij elkaar te brengen. De organisatie koos voor de tweede keer voor de Aalmarktzaal om dit evenement te huisvesten. Het is een prettige ruimte, vond de organisatie en men had goede ervaringen na een eerdere editie in dezelfde zaal. De Stadsgehoorzaal verzorgde tijdens het evenement een internationaal georiënteerde lunch, aansluitend bij de gasten van het evenement. 

Basware

Vergadering | Leidse Schouwburg | 20 pers.

Het is voor Basware belangrijk te vergaderen in een inspirerende locatie, die de Nederlandse cultuur goed laat zien. Dat geeft de vergadering een extra dimensie voor de internationale gasten, die vaak naar deze vergaderingen komen. De organisatie zocht daarmee een locatie die een combinatie van cultuur en business kon bieden. Een vergadering op het podium van de Leidse Schouwburg in combinatie met een rondleiding door het pand, bleek de perfecte oplossing. 

LIBC Publieksdag: Eet je slim!

Congres | Stadsgehoorzaal | 800 pers.

Het LIBC zocht een locatie met een fijne ambiance en genoeg ruimte voor het aantal bezoekers. Naast een zaal voor het plenaire gedeelte, moest er ook genoeg ruimte zijn voor informatiestands. De facilitaire voorzieningen moesten goed geregeld zijn en veel zorgen van de organisatie uit handen nemen. De grote zaal van de Stadsgehoorzaal bleek de perfecte locatie voor de publieksdag te zijn.