Bereikbaarheid

De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal liggen midden in het centrum van Leiden, op loopafstand van hotels, restaurants en alles wat de historische stad aan bezoekers te bieden heeft. Vanaf alle grote vliegvelden en steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam bent u binnen 30 minuten op locatie. Parkeren kunt u eenvoudig via het Stadsparkeerplan, het parkeerterrein aan de Haagweg heeft meer dan 500 plekken. U kunt alvast voorafgaand een parkeerplek reserveren en betalen. Shuttlebusjes brengen u en uw gasten binnen 2 minuten voor de deur van de Stadsgehoorzaal. Uitrijkaarten zijn beschikbaar op beide locaties.

Parkeren voor de Leidse Schouwburg kan in Parkeergarage Langegracht, gelegen naast supermarkt Dirk. Uitrijkaarten voor deze parkeergarage zijn uitsluitend bij de Leidse Schouwburg verkrijgbaar. Deze garage blijft voorstelling- en evenementgerelateerd langer open voor u en uw gasten. 

U kunt ook gebruik maken van een van de andere parkeergarages in de stad, hier kunt u ook vooraf een plaatsje reserveren.

Parkeren bij de Leidse Schouwburg

Parkeren bij de Stadsgehoorzaal