Leidse Schouwburg
wo 12 januari 2022 20:15
Geen verkoop

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof

Jaaa! Ook dit seizoen kun je weer komen kijken naar de nieuwe generatie cabaretiers in de Leidse Schouwburg! Naast de MC volgen elke avond twee optredens van finalisten of winnaars van de cabaretfestivals uit het hele land. Zes gezellige cabaretfeestjes om alvast in je agenda te zetten, op woensdagavond! Lees hier meer over Lachstof.

Kai Bodewitz

Kai is 19 jaartjes jong en geboren en getogen in naar eigen zeggen: 'Eindhoven: de gekste'. Zijn passie voor cabaret ontstond bij een DVD van Jochem Meyjer. De bewondering voor cabaret was en is nog steeds groot. Kai droomt ervan om elke dag mensen te verbazen met iets wat men nog nooit gezien heeft. Hij verbaast men op een podium met cabaret wat naast een goed gevoel voor humor, bestaat uit muziek.

Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Thjum haalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en speelt dit seizoen in Lachstof.

MC: Tim Hartog

Tim Hartog zal als MC deze avond begeleiden. Tim won eerder al prijzen bij het Amsterdams Studenten Cabaretfestival, het Utrechts Cabaret Festival en stond zelfs in de finale van het Leids Cabaret Festival in 2015. Hij was vast MC van de Stand-Up Club en deed mee aan de Comedy Factory op RTL4. Een ervaren cabaretier die deze avond op een hilarische manier zal begeleiden.

 

Leidse Schouwburg
wo 12 januari 2022 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 19,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,50

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.