Klassieke muziek

De Stadsgehoorzaal. Het huis van de klassieke muziek in Leiden. Met in de Grote zaal klein symfonisch, barok en koor; intieme kamermuziek in de Aalmarktzaal en af en toe iets bijzonders in het best bewaarde geheim van de Stadsgehoorzaal: onze Breezaal. De koffieconcerten op zondagochtend, het heerlijke uurtje klassiek bij ScheidenvandeMarkt op de zaterdagmiddag en ieder seizoen de series van Calefax en Amsterdam Sinfonietta. Onze vaste gezelschappen, nieuwe ontdekkingen; de wereldtop en jong talent. Avonturiers, herontdekkers, toonzetters en huisclubs: hoor (het) bij ons!

Hoor bij ons-korting

Geniet van zoveel mogelijk moois zonder keuzestress met de Hoor bij ons-serie. Wij vinden het heerlijk als je bij ons komt horen en geven je daarom korting als je vaker komt. Bij aankoop van een serie met minimaal vier klassieke concerten in de Stadsgehoorzaal krijg je € 5 korting per kaartje, per concert (uitgezonderd jeugdconcerten en ScheidenvandeMarkt). De Hoor bij ons-korting loopt door: als je de serie hebt gekocht, kun je de rest van het seizoen van de Hoor bij ons-korting profiteren. Zorg ervoor dat je een ‘Mijn theater-account’ aanmaakt. Log in vóór je volgende aankoop, want dan weten we dat je bij ons hoort en kun je kiezen voor de Hoor bij ons-prijs.

Jonger dan dertig? Voor een tientje naar klassiek!

Omdat we de jeugd en de klassieke muziek samen een mooie toekomst gunnen, bieden we bij de Stadsgehoorzaal élk kind, élke jongere onder de 30 jaar en íedere student de gelegenheid om onze klassieke concerten te bezoeken voor slechts € 10. Ontdek de mooiste concerten! Studenten moeten hiervoor ter plekke hun collegekaart laten zien. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht. Lees meer informatie over studentenkortingen.