Hoor bij ons - klassieke muziek

Hoor bij ons!

Om u van zoveel mogelijk moois te laten genieten en keuzestress te voorkomen, hebben wij de Hoor-bij-ons-pas in het leven geroepen.

BESTEL HIER DE SERIE

Wij vinden het heerlijk als u bij ons komt horen en geven u daarom korting als u vaker komt.

Hoe werkt het?

Wil je gebruik maken van de korting? Dan kun je de concerten bestellen als serie. Let op: als je de concerten los in je winkelmandje plaatst, kan de korting niet verrekend worden. Bij aankoop van minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten krijg je € 5 korting per kaartje per concert. Dus bij bijna alle concerten in de Grote Zaal en in de Aalmarktzaal die je dit seizoen bij ons bestelt. Dit geldt ook voor de concerten die pas later dit jaar in verkoop gaan; jouw korting loopt door! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is eenmalig minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten in één keer bestellen met uw ‘Mijn theater’-account. Vervolgens profiteert u het gehele seizoen van deze korting en kunt u bij aankoop van losse voorstellingen kiezen voor de Hoor bij ons-prijs.

Je kunt bij aankoop van de serie per voorstelling ook losse kaarten voor concerten bijbestellen, op deze kaarten krijg je geen korting.

Hieronder staan alle concerten die horen binnen deze serie.