foto van de binnenkant van een cello
FOTO: © Charles Brooks

Hoor bij ons!

Geniet van zoveel mogelijk moois zonder keuzestress met onze Hoor bij ons-pas. Wij vinden het heerlijk als je bij ons komt horen en geven je daarom korting als je vaker komt. Bij aankoop van minimaal vier Hoor bij ons-concerten krijg je € 5 korting per kaartje, per concert. Dat geldt voor bijna alle concerten in de Grote Zaal en de Aalmarktzaal met uitzondering van Breder dan Klassiek, ScheidenvandeMarkt en jeugdvoorstellingen. Concerten zijn alleen te combineren binnen een seizoen (september t/m juni).

En de korting loopt door: ook voor concerten die je later in het jaar koopt met hetzelfde ‘Mijn theater’-account! Nadat je de serie hebt gekocht, kun je nadat je ingelogd bent, kiezen voor de Hoor bij ons-prijs bij alle concerten die onderdeel zijn van de serie. Zo krijg je gedurende het gehele seizoen korting op klassieke muziek!

Wil je gebruik maken van de korting? Dan kun je de concerten bestellen als serie. Let op: als je de concerten los in je winkelmandje plaatst, kan de korting niet verrekend worden. Hieronder staan alle concerten die horen binnen deze serie.