FOTO: © Charles Brookes Photography

Hoor bij ons!

Geniet van zoveel mogelijk moois zonder keuzestress met onze Hoor-bij-ons-pas. Wij vinden het heerlijk als u bij ons komt horen en geven u daarom korting als u vaker komt. Bij aankoop van minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten krijgt u € 5 korting per kaartje, per concert. Dat geldt voor bijna alle concerten in de Grote Zaal en de Aalmarktzaal met uitzondering van Breder dan klassiek, ScheidenvandeMarkt en jeugdvoorstellingen. Concerten zijn alleen te combineren binnen een seizoen. Het seizoen loopt van september tot juli.

En de korting loopt door: ook voor concerten die u later in het jaar koopt met hetzelfde ‘Mijn theater’-account! Nadat u de serie heeft gekocht, kunt u nadat u ingelogd bent, kiezen voor de Hoor-bij-ons-prijs bij alle concerten die onderdeel zijn voor de serie. Zo krijgt u gedurende het gehele seizoen korting op klassieke muziek!

Wij vinden het heerlijk als je bij ons komt horen en geven je daarom korting als je vaker komt.

Hoe werkt het?

Wil je gebruik maken van de korting? Dan kun je de concerten bestellen als serie. Let op: als je de concerten los in je winkelmandje plaatst, kan de korting niet verrekend worden. Bij aankoop van minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten krijg je € 5 korting per kaartje per concert. Dus bij bijna alle concerten in de Grote Zaal en in de Aalmarktzaal die je dit seizoen bij ons bestelt. Dit geldt ook voor de concerten die pas later dit jaar in verkoop gaan; jouw korting loopt door! Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is eenmalig minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten in één keer bestellen met jouw ‘Mijn theater’-account. Vervolgens profiteer je het gehele seizoen van deze korting en kun je bij aankoop van losse voorstellingen kiezen voor de Hoor bij ons-prijs.

Je kunt bij aankoop van de serie per voorstelling ook losse kaarten voor concerten bijbestellen, op deze kaarten krijg je geen korting.

Hieronder staan alle concerten die horen binnen deze serie.