Jeugdtheatercollege Kastanjerrr

Voor scholen

Wij verwelkomen heel graag scholen en hun scholieren, om hen kennis te laten maken met en misschien wel verliefd te laten worden op het mooiste wat er is: podiumkunst! Onze podia zijn soms de eerste plekken waar de Leidse jeugd kennis maakt met theater en muziek. Cultuureducatie is o zo belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van mensen en de ontwikkeling van creativiteit en kritisch denkvermogen. Het draagt bij aan identiteitsvorming, het vergroten van empathisch vermogen en levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van broodnodige creatieve competenties voor de toekomst.

CKV-aanbod

We presenteren hieronder ons CKV-aanbod voor scholen of blader door de online scholenbrochure. Culturele en Kunstzinnige vorming (CKV) is een vak dat op Nederlandse middelbare scholen wordt gegeven.

De voorstellingen worden aangeboden tegen het CKV-tarief van slechts € 12,50! Voor een aantal voorstellingen geldt een maximum aantal kaarten of een minimale leeftijd. 

Mocht je kaarten willen reserveren voor je klas of heb je vragen, neem dan contact op met Linda van Zijp. Bij voorkeur per mail  scholen@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl .

Jakop Ahlbom Company – Strangely Familiair

Van de makers

Lesbrieven en educatieprogramma's

Hieronder vind je de lesbrieven en educatieprogramma’s die we ter aanvulling toegestuurd hebben gekregen van de makers van deze toffe voorstellingen:
Lesbrief – Orkater – De plantage van onze voorouders
Lesbrief – Theater Artemis – (….) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel
Educatieprogramma – Jakop Ahlbom Company