Studententarieven

Krijg korting met je collegekaart

Studeer je in Leiden (of elders) en vind je het leuk om je cultureel te ontwikkelen? Laat je meevoeren door een bijzonder toneelstuk, laat dansers je inspireren, lach om nieuw cabarettalent of om al bekende cabaretiers, geniet van (klassieke)muziek. Er is zoveel mogelijk, en ook nog eens voor een speciaal tarief! Bekijk het gehele programma.


Last minute Studententarief

Op bijna alle voorstellingen en concerten geldt de last minute studentenprijs van € 10.
Kaarten zijn op de dag van de voorstelling of het concert vanaf 8 uur voor aanvang online en aan de kassa verkrijgbaar van de Stadsgehoorzaal (binnen openingstijden van de kassa) en drie kwartier voor aanvang bij de kassa van de betreffende locatie (Stadsgehoorzaal of Leidse Schouwburg). De korting geldt voor studenten t/m 25 jaar en de prijs is inclusief een drankje en garderobe. Vergeet alleen niet je collegekaart mee te nemen!


Studententarief voor Klassiek

Ben je jonger dan 26 jaar en houd je van klassieke muziek of wil je het graag ontdekken? Goed nieuws, want in de Stadsgehoorzaal kun je in het nieuwe seizoen voor slechts € 10 naar een klassiek concert! Deze prijs is inclusief een drankje en garderobe. Vergeet alleen niet je collegekaart mee te nemen

Let op! Je kunt de kortingsprijs pas kiezen in stap 4 van het bestelproces.