gele achtergrond

We Are Public

Met een We Are Public-lidmaatschap heb je gratis toegang tot geselecteerde voorstellingen en concerten bij de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Het aanbod vind je op de website van We Are Public.

  • Ik ben lid van We Are Public. Hoe gaat dat in zijn werk?

    Kijk op de website van We Are Public om te zien welke voorstellingen en concerten meedoen. Laat weten of je ge├»nteresseerd bent in een voorstelling of concert door op ‘Bewaar’ te klikken. Op die manier kunnen we een inschatting maken van het aantal We Are Public-bezoekers. Vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling krijg je op vertoon van je lidmaatschapspas een toegangskaartje*. Ga hiervoor naar de kaartverkoopbalie bij de locatie van de voorstelling of het concert. Let op: zonder (digitale) pas kun je niet naar binnen.

    Nieuw: Vanaf 72 uur van tevoren kun je alvast een kaartje reserveren, aan de balie in de Stadsgehoorzaal tijdens openingstijden of via e-mail (kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl). Doe dit alleen als je zeker weet dat je daadwerkelijk naar de voorstelling of het concert komt. Je (digitale) pas moet nog wel gescand worden bij de kaartverkoopbalie.

    * Je krijgt een kaartje voor de best beschikbare plek, het kan zijn dat je minder goed zicht hebt of in uitzonderlijke gevallen dat er geen plek meer is.

  • Openingstijden kaartverkoop