gele achtergrond

We Are Public

Met een We Are Public-lidmaatschap heb je gratis toegang tot geselecteerde voorstellingen en concerten bij de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Het aanbod vind je op de website van We Are Public.

  • Ik ben lid van We Are Public. Hoe gaat dat in zijn werk?

    Kijk op de website van We Are Public om te zien welke voorstellingen en concerten meedoen. Je kan, indien beschikbaar, een ticket voor een voorstelling of concert via de website reserveren door op ‘Tickets’ te klikken. Als het aantal te reserveren tickets op is, kun je je via deze weg ook op de wachtlijst plaatsen. Mochten er meer te reserveren plaatsen beschikbaar komen dan word je daarover geïnformeerd door WAP.

    Daarnaast kan je laten weten dat je geïnteresseerd bent in een voorstelling of concert door op ‘bewaar’ te klikken. Ook zonder reservering kan je een voorstelling op concert bezoeken. Als een voorstelling volledig is uitverkocht zullen we dit vooraf melden.

    Op de dag van de voorstelling kan je op vertoon van je (digitale) lidmaatschapspas een toegangskaartje ophalen. Dit kan altijd 45 minuten voor aanvang aan de voorstelling op de betreffende locatie. Van woensdag tot en met zaterdag kan dit ook tussen 14.00 uur en 17.30 uur aan de balie van de Stadsgehoorzaal. Als je hebt gereserveerd, vragen we je kaart uiterlijk 15 minuten voor aanvang af te halen aan de kassa. Daarna kunnen wij deze plaatsen aan andere We Are Public-leden toewijzen.

    We stellen altijd de beste beschikbare plaatsen ter beschikking. Bij populaire voorstellingen en concerten kan het zijn dat de best beschikbare plaatsen geen goed zicht hebben. Kom je overdag naar de balie, dan kan je zelf een plaats kiezen, anders zal de kassamedewerker je de best beschikbare plaats toewijzen.

  • Openingstijden kaartverkoop