Naar agenda
 • Cabaret

Leids Cabaret Festival

Voorronde II

 • Datum
  di 11 feb 2025
 • Tijd
  20.15 - ca.23.45 uur
 • Locatie
  Leidse Schouwburg
 • Prijs
  € 25,00
 • Inclusief
  Pauze en drankje

Tijdens de tweede voorronde op dinsdag 11 februari strijden de overige deelnemers om een felbegeerde plek in de Halve Finale. Na de optredens gaat de jury in beraad om te bepalen welke vijf deelnemers van beide voorrondes door zijn naar de Halve Finale op donderdag 13 februari.  Om het wachten op de uitslag aangenamer te maken, kun je als bezoeker ook nog eens genieten van een gastoptreden!

Over het Leids Cabaret Festival

Het Leids Cabaret Festival (LCF) is sinds 1978 een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent, ooit opgericht door Harry Kies en voortgezet door Bunker Theaterzaken. Sinds jaar en dag vindt het LCF plaats in de Leidse Schouwburg en sinds 2024 ligt ook de organisatie in onze handen! Nieuw talent krijgt een podium en we maken de weg van aanstormende cabaretiers van begin tot einde mee. Van de spannende audities in cafésetting tot een weekend lang werken met topregisseurs die samen met de deelnemers de voorstelling naar een hoger plan tillen: meedoen aan het Leids Cabaret Festival is hoe dan ook een groot avontuur!

In januari vinden de audities van het Leids Cabaret Festival plaats in het tot comedyclub omgetoverde Café Caat van de Stadsgehoorzaal. Gratis te bezoeken voor iedereen! Houd onze website en social media in de gaten voor de data en meer informatie.

Bezoek ook