Naar agenda
 • Cabaret

Leids Cabaret Festival

Voorronde I

 • Datum
  ma 10 feb 2025
 • Tijd
  20.15 - ca.22.30 uur
 • Locatie
  Leidse Schouwburg
 • Prijs
  € 20,00
 • Inclusief
  Pauze en drankje

Na de aanmeldingen, audities en een workshopweekend met professionele regisseurs, presenteert het Leids Cabaret Festival op maandag 10 en dinsdag 11 februari de acht deelnemers van editie 2025. Deze deelnemers strijden om een plek in de Halve Finale. Tijdens de eerste voorronde op maandag 10 februari spelen de eerste vier deelnemers hun voorstelling. Wil je álle deelnemers zien? Kies dan voor een Passe-Partout en kom naar beide voorrondes!

Over het Leids Cabaret Festival

Het Leids Cabaret Festival (LCF) is sinds 1978 een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent, ooit opgericht door Harry Kies en voortgezet door Bunker Theaterzaken. Sinds jaar en dag vindt het LCF plaats in de Leidse Schouwburg en sinds 2024 ligt ook de organisatie in onze handen! Nieuw talent krijgt een podium en we maken de weg van aanstormende cabaretiers van begin tot einde mee. Van de spannende audities in cafésetting tot een weekend lang werken met topregisseurs die samen met de deelnemers de voorstelling naar een hoger plan tillen: meedoen aan het Leids Cabaret Festival is hoe dan ook een groot avontuur!

In januari vinden de audities van het Leids Cabaret Festival plaats in het tot comedyclub omgetoverde Café Caat van de Stadsgehoorzaal. Gratis te bezoeken voor iedereen! Houd onze website en social media in de gaten voor de data en meer informatie.

Bezoek ook