FOTO: © Ester Gebuis
Naar agenda
 • Cabaret

Jochem Myjer

Benefietvoorstelling Net alsof

 • Datum
  ma 4 dec 2023
 • Tijd
  20.15 - ca.22.05 uur
 • Locatie
  Leidse Schouwburg
 • Prijs
  € 75,00
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Type
  Try-out
 • ma 4 dec 2023
  20.15 - 22.05 uur

Secure Smart Tickets

Omdat Jochem erg tegen de doorverkoop van kaarten is, worden deze verkocht als extra beveiligde tickets: Secure Smart Tickets. De e-tickets komen te staan in je Ticketmatic app.

Lees meer

Speciaal voor Stichting Wakker Worden Wakker Worden speelt Jochem Myjer op 4 december in de Leidse Schouwburg een benefietvoorstelling van zijn nieuwe show Net alsof.  

Jochem speelt deze avond de try-out van zijn nieuwste voorstelling, Net alsof! De kaartprijzen zijn flink hoger dan normaal. Voor het goede doel dus. Alle verdiensten van Jochem uit deze benefietvoorstelling worden overgemaakt naar de Stichting Wakker Worden Wakker Worden. Deze stichting zet zich in voor mensen met de slaap-waakstoornis narcolepsie. De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal werkt eveneens belangeloos mee aan deze benefiet.  

Benefietdiner

Voorafgaand aan de benefietvoorstelling organiseren we ook een diner, á € 250 per persoon, inclusief een eerste rang ticket. Dit diner vindt plaats in de Bonbonnière van de Leidse Schouwburg. Het wordt exclusief, want maximaal 40 personen kunnen aan dit diner deelnemen. Het is een benefietdiner, het wordt gesponsord door één van onze vaste heerlijke cateraars Home Made Food en ons hele MT & coördinatorenteam zal dit diner die avond serveren.  

Wat kun je verwachten? Een heerlijk bourgondische wintermaaltijd, met salades, vitello tonato, gegrilde groenten, stampot, runderstoof, brood en smeersels. Reserveer je dinerkaarten, dan krijg je mooie eerste rang plaatsen. In een later stadium vragen we via mail aan je of jij of je gezelschap liever vegetarisch willen eten. 

Stichting Wakker Worden Wakker Worden 

Stichting Wakker Worden Wakker Worden is opgericht in 2017 door Jochem Myjer en Marloes Nova en zet zich in voor mensen met de slaap-waakstoornis narcolepsie. Limoni, de dochter van Jochem en Marloes, heeft deze heftige, ontregelende stoornis.  

Door onderzoek naar de oorzaken en bestrijding van narcolepsie te bevorderen, hoopt de stichting de levenskwaliteit van mensen met narcolepsie te verbeteren. Met als grootste doel om in de toekomst narcolepsie de wereld uit te helpen. Zodat ook mensen met narcolepsie weer lekker kunnen slapen. Meer info lees je op de website van stichting Wakker Worden Wakker Worden.

Over Net alsof:  

Lief publiek,
Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch? 
Liefs,
Jochem Myjer

*Voor deze voorstelling geldt een adviesleeftijd van +/- 12 jaar.
**Deze benefietvoorstelling is door Jochem Myjer zelf aangekondigd via zijn social media.

Met grote dank aan…

Deze benefietvoorstelling wordt ondersteund en gesponsord door Internetbureau SLIK en schoonmaakbedrijf B2 Cleaning. Het diner wordt helemaal belangeloos verzorgd door één van onze vaste cateraars, Homemade Catering op maat! Onze dank aan hen is heel groot!

Mede mogelijk gemaakt door:

Bezoek ook