Stadsgehoorzaal Grote Zaal
do 2 december 2021 20:15
Wachtlijst

* Deze voorstelling is uitverkocht op anderhalve meter. Mochten we zekerheid hebben dat we in september een grotere capaciteit mogen ontvangen, dan zetten we de verkoop weer open. Door jezelf op de wachtlijst te zetten, krijg je bericht als er weer kaarten vrij komen. Let op! Jezelf op de wachtlijst zetten is geen garantie op kaarten, dat ligt aan de capaciteit en het aantal mensen op de wachtlijst.

Dit concert valt onder de Hoor-bij-ons-pas. Informatie over deze korting leest u hier.

Bariton Thomas Oliemans begon dankzij de platencollectie van zijn vader als jochie mee te zingen met de grootheden van de Franse levensliederen. Inmiddels gevierd operazanger en te gast in de grootste operahuizen ter wereld, keert hij in dit programma met Amsterdam Sinfonietta terug naar een van zijn eerste liefdes: het Franse chanson. Bekende en onbekende chansons van Jacques Brel tot Claude François en van Charles Trenet tot Stromae, en klassieke werken voor strijkers van Ravel, Rameau, Debussy en Fauré, laten de onmiskenbaar Franse klank door de eeuwen heen horen.

 

Candida Thompson leiding en viool | Thomas Oliemans zang en piano

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
do 2 december 2021 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang loge

Normaal € 35,00
CJP € 32,50

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 35,00
CJP € 32,50

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: do 2 december 2021 20:15.