Naar agenda
Bestellen
 • Muziek

Club Tropicana ft. WHAMANIA!

 • Datum
  za 18 mei 2024
 • Tijd
  20.00 - ca.00.00 uur
 • Locatie
  Stadsgehoorzaal
 • Prijs
  € 29,50
 • Zaal
  Grote Zaal

De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie. Maak je op voor een avond vol hits van WHAM!

Deze avondvullende show van Club Tropicana wordt gebracht vanwege het 40-jarig jubileum van het debuutalbum ‘Fantastic’ dat in 1983 door WHAM! werd gelanceerd. Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley wordt belicht. Een vriendschap die leidt tot megahits als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner.

De rol van George Michael wordt vertolkt door Jordan Roy, die eerder tourde met zijn theatershow ‘Freedom’ waarbij hij in de huid kroop van George Michael.

Met miljoenen fans wereldwijd en meer dan 30 miljoen verkochte platen is deze tribute van WHAM! een feest van herkenning.

DJ’s Alex van Oostrom & Bert van Gulik (40UP) zorgen er tijdens de pre- en afterparty voor dat je geen moment stil hoeft te staan. Alle hits uit de periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij.

Programma:
19.30 uur – deuren open
20.00 uur – aanvang pre-party met DJ
21.00 uur – aanvang WHAMANIA!
22.00 uur – aanvang after-party met DJ
00.00 uur – einde

Meer informatie vind je hier.