U heeft gefilterd op:  april 2023   wis filters

za 1 apr 2023 16:00

ScheidenvandeMarkt XL

Benieuwd naar jong talent? Een uurtje klassiek door studenten van het Koninklijk Conservatorium, de Strijkkwartetacademie, Conservatorium van Amsterdam en het Conservatorium van Den Haag.

klassieke muziek

za 1 apr 2023 20:15

Michelle David & The True Tones

Theatertour (dernière)

In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-Tones wordt je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden.

muziek

zo 2 apr 2023 16:00

De Nationale Opera, Nederlandse Reisopera & Opera Zuid

Ändere die Welt!

Via muziek en tekst wordt in Ändere die Welt! een poëtische kijk gegeven op een wereld in verandering en de plek van de mens in die maalstroom van opkomst en ondergang, van hoop, verzet, lev...

klassieke muziek

wo 5 apr 2023 20:15

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

cabaret

do 6 apr 2023 20:15

Flip Noorman

Zingt Tom Waits (in het Nederlands)

Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt.

muziek

za 8 apr 2023 20:15

Het Collectief

Brahms, Messiaen, Murail

Het Belgische kamermuziekgezelschap Het Collectief speelt Brahms prachtige Klarinettrio, wij zetten dit seizoen Brahms immers in de spotlight.

klassieke muziek

za 8 apr 2023 20:15

Peter Heerschop & Viggo Waas

Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

cabaret

wo 12 apr 2023 20:15

Solo Stories | Soy Kroon

Nu ik je zie

Nu ik je zie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie Kamerling.

toneel

do 13 apr 2023 20:15

André Manuel

De Zieke Geest

Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden.

cabaret

vr 14 apr 2023 19:30

SALLY Dansgezelschap Maastricht

God is a DJ (14+)

Een avond jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Met de voorstelling GOD is a DJ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater.

jeugd en familie